Projektiranje i konzalting

STRUČNO SAVJETOVANJE

Vođeni dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, djelatnici tvrtke Poretti rado će Vam olakšati izbor prilikom odabira odgovarajućeg sustava te Vas posavjetovati o svim pitanjima vezanim uz funkcionalnost i kvalitetu ponuđenog.
 

DIJAGNOSTIKA POSTOJEĆIH SUSTAVA TEHNIČKE ZAŠTITE

Prvi korak prije razrade bilo kakvog nacrta sustava tehničke zaštite, sanacije ili nadogradnje je stručna i sveobuhvatna dijagnostika sustava. Proces prikupljanja zahtjeva nerijetko je uvjetovan zatečenom stanju u objektu, stanju već postojećeg sustava ili mogućnostima nadogradnje postojećeg sustava. 
 

IZRADA ELABORATA ZA SUSTAVE TEHNIČKE ZAŠTITE

Naš projektni tim je za potrebe naših klijenata do danas izradio više stotina sigurnosnih elaborata i prosudba ugroženosti implementiranih i funkcionalnih sustava različitih namjena. Veliku važnost pridajemo kvaliteti, funkcionalnosti i visokoj sigurnosti zaštite, jer svjesni smo činjenice da je to jedini način na koji možemo opravdati ukazano povjerenje naših klijenata.
 

INTEGRACIJA I REVITALIZACIJA SUSTAVA

Centralni uređaj na koji su spojeni svi sustavi tehničke zaštite, spajaju se preko preko mrežnog uređaja na centralno PC računalo. Ne rijetko je prije centralizacije potrebna i revitalizacija zastarjelih sustava koji nemaju tehničke kompatibilnosti sa modernim sustavima upravljanja.

Medulinska Cesta 46
52100 Pula, Istra, Hrvatska

© Poretti 2020.

Izrada: FWD.hr