O nama

Poretti d.o.o.

Tvrtka Poretti osnovana je 1996. godine kada je nastala kao tvrtka sa jednim zaposlenikom, osnivačem, dok danas posjeduje vlastiti prodajni odjel, financijski odjel, tehnički odjel i upravu. Kao uigran i složen tim u mogućnosti smo odgovoriti i na najzahtjevnije projekte sustava tehničke zaštite u što spadaju protuprovalni alarmni sustavi, zatvoreni sustavi video nadzora (klasični CCTV, IP video nadzor i megapixelni video nadzor), vatrodojavni i plinodojavni sustavi, sustavi kontrole prolaza i radnog vremena, sustavi zaštite artikala.

Pouzdano sigurni

Od samog početka pa do današnjeg dana naši se ciljevi nisu niti malo promijenili, ulažemo maksimalan trud da bi povećali Vašu sigurnost! Motom "pouzdano sigurni" već dugi niz godina ostvarujemo našu polaznu viziju: povisiti stupanj sigurnosti osoba i imovine sofisticiranim sustavima, a opet jednostavnim za upravljanje isključivo provjerenih renomiranih svjetskih proizvođača. 
 


U korak s vremenom

Trudimo se biti u korak s vremenom što se tiče primjenjenih tehnologija, pa se tako iz mjeseca u mjesec mogu vidjeti promjene u našem katalogu opreme. Na taj način osiguravamo stalni rast kvalitete proizvoda i usluge. Implementacijom najnovijih tehnologija vezanih za alarme, vatrodojavne i plinodojavne sustave, sustave video nadzora, sustave kontrole pristupa i evidencije radnog vremena kao i zaštite artikala omogućujemo sve interesantnije i lakše načine zaštite Vaše imovine i Vas samih. 

Po mjeri korisnika

Konstantno unaprijeđujemo naše znanje kako bi Vam pružili što bolju uslugu vezanu uz  područje tehničke zaštite. Naša su rješenja rađena po mjeri korisnika sa maksimalnom pozornošću kako bi svaki naš sustav svojim mogućnostima i cijenom bio prilagođen upravo Vama. 

Na taj način izrađujemo dijagnoze, projekte, prosudbe ugroženosti i sigurnosne elaborate i ugrađujemo sustave kako za male, rezidencijalne objekte tako i za velika poduzeća, tvornice, hotele i razne financijske i društvene institucije kojima je sigurnost i kontrola od iznimne važnosti, a kao jedan od glavnih pokazatelja naše kvalitete, ukazuje i lista referenci zadovoljnih korisnika.

Biti će nam iznimna čast i zadovoljstvo surađivati sa Vama.

Medulinska Cesta 46
52100 Pula, Istra, Hrvatska

© Poretti 2020.

Izrada: FWD.hr