Tagline goes here

Saloni keramike i sanitarija ŠPINA d.o.o. Hrvatska

30.12.2011.

Tvrtka Špina jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u opremanju interijera i djeluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine.

Prodajom vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, tvrtka Špina prati svjetske trendove u opremanju interijera. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 20 godina postojanja tvrtka Špina je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. 

Sjedište tvrtke Špina a ujedno i prodajni salon i centralno skladište nalazi se u Poreču na adresi Mate Vlašića 43A.

U svim većim gradovima hrvatske tvrtka Špina ima prodajne salone i skladišta gdje se uz vrhunski prodajni asortiman za uređenje interijera može dobiti i besplatan savjet njihovog stručnog osoblja.

Tako da uz Poreč prodajne salone tvrtke Špina d.o.o. možemo pronaći u Puli, Rijeci (Matulji), Zagrebu, Varaždinu i Splitu.

U svim prodajnim centrima Špina ugradili smo i centralizirali te priključili na naš CTN - centar tehničkog nadzora, vrhunske sustave tehničke zaštite i dojave požara.

Tako smo za protuprovalnu zaštitu koristili sustave proizvođača DSC iz Kanade sa detektorima dvostruke tehnologije LC-104PIMW, upravljive sa više dislociranih tipkovnica PK5501 i PK5500. Za signalizaciju i uzbunjivanje ugrađene su vanjske sirene DSC SIREN-LADY PI.

Za kontrolu i nadzor koriste se dan/noć analogne kamere u jako visokim rezolucijama slike, fiksne i pokretne sa zoomom, za unutarnje i vanjske aplikacije, u mini dome i antivandal kučištima kao npr. SC618SHX-DN, DC3938SH-V4-IR i D602X18-DN proizvođača DVCProject i TeleEye serije RX3216.

Također, na svim su lokacijama instalirani analogno adresabilni vatrodojavni sustavi proizvođača NOTIFIER koji se sastoje od vatrodojavnih centrala AM2000 sa dislociranim tipkovnicama LCD6000, optičkih javljača požara SDX751 i termičkih javljača požara FDX551. U sustavu dojave požara još se nalaze i ručni javljači požara M700KAC, M701 upravljački moduli te AWS32/R adresabilne sirene.

Svi su sustavi međusobno intergirirani i priključeni na naš CTN - centar tehničkog nadzora u svrhu proaktivnog održavanja sustava kako bismo u najkraćem mogućem roku mogli pristupiti otklanjanju bilo kakvog kvara ili nedostatka na sustavima.

Više o tvrtki Špina možete pronaći na www.spina.hr