Tagline goes here

Lighthouse Music Club (LMC) Bale

16.06.2012.

Mjesto najboljeg provoda u regiji

Dana 11. lipnja 2011. godine otvoren je u Istri, na cesti koja povezuje Vodnjan i Bale, Lighthouse Music Club. Za javnost je klub otvorila poznata britanska pjevačica i DJ-ica Sonique. Klub je zamišljen kao restoran, lounge bar te vjerujemo većini zanimljivije Night Club. Tijekom cijele sezone orgainiziraju se brojni koncerti, DJ festivali, jazz & soul programi, partyji i druge manifestacije. Atraktivni programi će se održavati na terasi kluba koji može primiti dvije tisuće osoba.

Dolaskom u LMC otvarate vrata najboljeg provoda u regiji! Ulazite u prostor koji odiše glamurom, bogatstvom gastro užitaka, sjajnom paletom vina, pića i napitaka u ambijentu u kojem će svatko pronaći svoje mjesto.
Bilo to u restoranu, relax zoni pokraj bazena, za jednim od barova, u VIP zoni na katu, udobnim lounge separeima ili na plesnom podiju, Lighthouse Music Club s najvećom open-air pozornicom u Istri, opremljen svjetlosnom i zvučnom tehnikom posljednje generacije pružit će vrhunski užitak i najzahtjevnijem gostu.

Vlasnici Lighthouse Music Cluba poznati su ruski poduzetnici, bračni par Nikolaj i Tatjana Viktorov, koji su donirali Općoj bolnici Pula, djelatnosti za pedijatriju, vrijedan uređaj namijenjen za dijagnosticiranje bolesti dišnog sustava Spirometar.
Inače, Viktorov Group je osim Lighthouse Music Cluba vlasnik čak dvije privatne klinike za kardiologiju, a u Istri trenutno ulažu u, kako sami kažu, vrijedne turističke projekte.

Kako bi se predvidjela sigurnost svih gostiju i imovine, projektirali smo i ugradili sustave tehničke zaštite najnovije i najmodernije tehnologije. Tako je za protuprovalnu zaštitu projektiran alarmni sustav DSC iz Kanade sa digitalnom dojavom, za protupožarnu zaštitu analogno adresabilni vatrodojavni sustav INIM Electronics dok se za sigurnost gostiju brine više desetaka fiksnih i pokretnih kamera sa zoomom (P/T/Z)  Samsung Electronics. Za pohranjivanje i upravljanje videonadzorom predvidjeli smo TeleEye digitalne snimače serije RX3216 sa kapacitetom tvrdog diska i za nekoliko tjedana snimljenog materijala u maksimalnoj rezoluciji slike upravljive sa tipkovnicama sa joisticom.
Svim sustavima upravlja operater iz centralne tehničke prostorije dok sustav za  video nadzor nadzire osoblje i zaštitari kluba na više monitora sa različitim mjesta, upravo kako bi se maksimalno povisila sigurnost svih posjetitelja kluba.

Naravno, uz vanjski i unutarnji prostor kluba, sustavom digitalnog videonadzora nadzire se i parkirni prostor kako bi posjetitelji bez imalo brige za svoje limene ljubimce, uživali u ugodnoj atmosferi kluba.