Tagline goes here

Sustavi video nadzora

Velika tehnološka ekspanzija rezultirala je stvaranjem novih, multifunkcionalnih sustava za video nadzor velikih operativnih mogućnosti. Najveći tehnološki napredak, od svih sustava tehničke zaštite, imaju upravo sustavi kontrole u čiju grupu pripada i sustav za video nadzor.

Zastupajući velike svjetske proizvođače kao što su: DVC, DVCPro, JVC, SYAC, PELCO, MILESTONE, TELEEYE, ... držimo stalni korak sa novitetima na svjetskom tržištu. U našoj ponudi nalaze se CCD video kamere različitih namjena i tehnologija i to od mini i sakrivenih kamera u posebna kučišta do fiksnih i pokretnih unutarnjih i vanjskih kamera u standardnim i posebnim antivandal izvedbama. 

Za velike korisnike s mrežom poslovnica na raspolaganju su umreženi sustavi za video nadzor koji koriste korporativnu računalnu ili telekomunikacijsku mrežu kao medij za umrežavanje video nadzora. Sustavi se integriraju s upravljačkim funkcijama objekata, te prijenosnom audio i data signala. 

Kamere su prvi i veoma bitan sastavni dio svakog sustava za video nadzor. Mogu biti unutarnje ili vanjske, sakrivene ili za specijalne namjene, pokretne sa digitalnim i optičkim zoomom, mogu se kontrolirati ručno ili automatski. Njihov se signal pohranjuje na tvrdi disk a u stvarnom se vremenu mogu prikazivati na monitorima sa jedne ili više lokacija. Široki spektar analognih i digitalnih kamera, s vrhunskom SONY tehnologijom garantira izvedbu optimalnog rješenja po mjeri korisnika uz izvanredne tehničke performanse. 

Uz kamere, veoma bitnu funkciju svakog sustava za video nadzor imaju i sustavi za upravljanje i digitalno snimanje video zapisa. Suvremeni sustavi za upravljanje i digitalno snimanje opremljeni su sa 4 ili više video ulaza, sa mrežnim priključkom, sa jednim ili više audio ulaza te na taj način omogućavaju istovremeno snimanje i video i audio signala. Imaju mogućnost back-upa video zapisa na CD-RW ili DVD medij i nerijetko su opremljeni USB priključnicama za povezivanje sa raznim eksternim uređajima. Uporabom modernog DVR-a uz pohranjivanje snimki visoke kvalitete, moguće je povezivanje i sa izdvojenih lokacija, umrežavanje više DVR-ova sa prijenosom signala na vlastitu web stranicu, slanja signala na mobilni telefon ili na e-mail adresu.

Trebate više informacija? Zatražite kontakt.